Om oss

Idrottsskadecenter är en specialistklinik för idrottsskador, för diagnosticering och behandling av rörelserelaterade skador.

Oavsett vilken skada eller smärtproblematik du har kan ett besök på Idrottsskadecenter vara ett första steg mot en slutgiltig lösning. Kliniken har ett stort nätverk med olika samarbetspartners (läkare, sjukgymnaster, ortopeder, psykologer, arbetsterapeuter och neurologer) och samarbetar med de flesta försäkringsbolagen.

På Idrottsskadecenter sätter vi alltid individen i fokus och behandlar inte bara skadan/symptomen utan går även till botten med orsaken till varför besvären uppstått från första början. Vi strävar alltid efter att göra patienten helt smärtfri/-återställd.

Den toppmoderna idrottskliniken på 150 kvm ligger mitt på Östermalm i Stockholms innerstad, ett stenkast från Stureplan. Den har en komplett rehabavdelning, ett funktionellt gym, konditionsavdelning och dusch/-omklädningsrum.

1456062_10153570963555144_362842009_n

Till Idrottsskadecenter kan du komma oavsett om du är elitidrottare eller motionär – gammal som ung. Hos oss är alla välkomna och kan få den hjälp de behöver.

Bland uppdrag som Idrottsskadecenter har haft är bland annat att ha varit medicinskt ansvarig för Djurgårdens innebandy, hjälpt våra kampsportsstjärnor Jörgen Kruth och Alexander Gustavsson samt varit personlig tränare/-kostrådgivare åt tusentals individer med vitt skilda bakgrunder, målbilder och erfarenheter.

Under klienter/referenser på hemsidan kan du läsa om tidigare patienter som behandlats på kliniken.

Vill ni komma i kontakt med oss, var god maila Martin Löwgren på info@idrottsskadecenter.com