Kostrådgivning

Att äta rätt i dagens samhälle är inte alltid det lättaste. Krångliga innehållsförteckningar, produkter med snygg layout som marknadsförs som nyttiga men som i själva verket är sprängdfyllda med socker, ständigt denna exponering av nya dieter och experter som påstår både det ena och det andra – gör att missuppfattningarna är enorma och människor blir väldigt osäkra på hur de egentligen ska äta. Man tror sig äta rätt, men uppnår aldrig långvarigt resultat. 

Det är dessutom vanligt att man testar olika quick-fix i form av konstiga dieter som visserligen till en början gör att man går ned i vikt, men som inte är hållbara och hälsosamma i det långa loppet. 

På Idrottsskadecenter skräddarsyr vi ett personligt kostschema som tas fram utifrån din kropp, dina behov och förutsättningar som garanterar resultat. Det är både enkelt och gott att följa.

I de kostscheman du får är allt väldigt strukturerat och tydligt. Du får äta alla näringsämnen (protein, fett och kolhydrat) men i vissa bestämda mängder som baseras på hur mycket du väger, hur gammal du är och vad du har som målvikt/fettprocentsmål. Inget kostschema är det andra likt, och allt skräddarsys efter just dig och ditt energibehov, dina uppsatta mål och förutsättningar.

Under klienter/-referenser kan du läsa om tidigare klienter som blivit hjälpta genom Idrottsskadecenter.(1) Desiree Persson